ΑΥΓΟΣΑΛΑΤΑ
2012-06-19 14:26
Υλικά :
6 αυγά βραστά σφιχτά
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά
1 ντομάτα
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 κουταλιές μαγιονέζα
Άνηθο - σέλινο ψιλοκομμένα
Εκτέλεση :
Καθαρίζουμε και κόβουμε στα τέσσερα τα αυγά, τα αναμιγνύουμε με τα ψιλοκομμένα υλικά καλά και τα ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.Σερβίρουμε σε ρηχό μπόλ και γαρνίρουμε με την ντομάτα και τη πιπεριά κομμένα σε ροδέλες.