ΓΛΥΚΑ ΠΙΤΑΚΙΑ

2012-06-20 20:07

Υλικά :

 

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας

Λίγο ζάχαρη άχνη

Λίγο κανέλα

 

Για τη γέμιση :

 

250γρ μαλακό τυρί (της αρεσκείας σας)

1 βανίλια

50γρ ζάχαρη άχνη

1/2 κουταλιά κανέλα

1 αυγό

 

Εκτέλεση :

 

Aνοίγουμε το φύλλο σφολιάτας. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα και τυλίγουμε σε ρολό το φύλλο μας. Σε συνέχεια κόβουμε σε μικρές ροδέλες και τις απλώνουμε σε φόρμες για μικρά κεκάκια. Ψήνουμε για 5-7' στο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα. Βγάζουμε τη σφολιάτα απο το φούρνο και προσθέτουμε μια κουταλιά απο τη γέμιση. Ξαναβάζουμε στο φούρνο για 6-9'. Τα βγάζουμε απο το φούρνο και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη καιι κανέλα.