ΚΟΤΟΠΙΤΑ
Υλικά :
1 μέτριο κοτόπουλο
4 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
6 κουταλίες σιμιγδάλι
6 κουταλίες φυτίνη
6 φύλλα μπακλαβά
10 αυγά
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση :
Πλένουμε, κομματιάζουμε και αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο. το τσιγαρίζουμε με τα κρεμμλυδια και τη μισή φυτίνη και ρίχνουμε 5 ποτήρια νέρο και το βράζουμε για 45'. Αφού βράσει το ξεκοκαλίζουμε και το κόβουμε μικ΄ρα κομμάτακια. Προσθέτουμε στο ζουμί που έβρασε το κοτόπουλο το σιμιγδάλι αφηνοντάς το να πάρει βράση.Το κατεβάζουμε απο τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε μαζί με το κοτόπουλο στο σιμιγδάλι ανακατεύοντας πολύ καλά. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε 3 φύλλα. Ρίχνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε τα υπόλοιπα 3 φύλλα. Αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε στους 220C για 1 ώρα και 15'