ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ

2012-06-18 20:53

 

Υλικά  :

2 κούπες του τσαγιού βρασμένο ρύζι 
2 αυγά βραστά 
αλατοπίπερο, λάδι, ξύδι 
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 
2 πιπεριές σε ροδέλες 
 ελιές 
1 ντομάτα σε ροδέλες 
1 κουταλιά μουστάρδα
 
 

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε λάδι, ξύδι και μουστάρδα και προσθέτουμε το ρύζι και το κρεμμυδάκι. Γαρνίρουμε με την πιπεριά, την ντομάτα, τα αυγά κομμένα, τις ελιές και σερβίρουμε.