ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ
2012-06-18 20:53
Υλικά :
2 κούπες του τσαγιού βρασμένο ρύζι
2 αυγά βραστά
αλατοπίπερο, λάδι, ξύδι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 πιπεριές σε ροδέλες
ελιές
1 ντομάτα σε ροδέλες
1 κουταλιά μουστάρδα
2 αυγά βραστά
αλατοπίπερο, λάδι, ξύδι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 πιπεριές σε ροδέλες
ελιές
1 ντομάτα σε ροδέλες
1 κουταλιά μουστάρδα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε λάδι, ξύδι και μουστάρδα και προσθέτουμε το ρύζι και το κρεμμυδάκι. Γαρνίρουμε με την πιπεριά, την ντομάτα, τα αυγά κομμένα, τις ελιές και σερβίρουμε.