ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ

2012-06-19 14:45

Υλικά :

 

1 κουτί τόνο κονσέρβα

3 τριμμένα κρεμμύδια

1 κουταλιά μαγιονέζα

1 μεγάλο φύλλο μαρουλιού 

10 μαύρες ελιές

χυμό ενός λεμονιού

 

 

Εκτέλεση :

 

 

Στραγγίζουμε καλά τον τόνο απο τα υγρά του. Βαζοντάς τον σε ένα μπόλ τον ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά έκτος απο τη μαγιονέζα. Αφου κομμάτιαστει καλά ο τόνος και ανακατευτεί με τα υπόλοιπα υλικά προσθέτουμε και τη μαγιονέζα΄. Βάζουμε το μείγμα μας πάνω στο φύλλο μαρουλιού και γαρνίρουμε με τις ελιές.