ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ
Υλικά :
1 κουτί τόνο κονσέρβα
3 τριμμένα κρεμμύδια
1 κουταλιά μαγιονέζα
1 μεγάλο φύλλο μαρουλιού
10 μαύρες ελιές
χυμό ενός λεμονιού
Εκτέλεση :
Στραγγίζουμε καλά τον τόνο απο τα υγρά του. Βαζοντάς τον σε ένα μπόλ τον ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά έκτος απο τη μαγιονέζα. Αφου κομμάτιαστει καλά ο τόνος και ανακατευτεί με τα υπόλοιπα υλικά προσθέτουμε και τη μαγιονέζα΄. Βάζουμε το μείγμα μας πάνω στο φύλλο μαρουλιού και γαρνίρουμε με τις ελιές.