Τούρτα μους με δυόσμο,μέντα και βύσσινα
ΥΛΙΚΑ
- 500 ml κρέμα γάλακτος
- 500γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 φλ. ζάχαρη άχνη
- 3 φύλλα ζελατίνης
- 6 κ. σούπας νερό
- 10-15 φυλλαράκια δυόσμου
- 1 βαζάκι γλυκό του κουταλιού βύσσινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί. Ζεσταίνουμε το νερό σε ένα μπρίκι και διαλύουμε την μαλακωμένη ζελατίνα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη σαντιγί, το μίγμα της ζελατίνας, τον ψιλοκομμένο δυόσμο, τη μέντα και το γιαούρτι.
Μεταφέρετε το μίγμα σε μία φόρμα. Το αφήνετε στο ψυγείο να σφίξει περίπου 4-5 ώρες.
Σερβίρουμε με το γλυκό του κουταλιού και μπόλικα φυλλαράκια δυόσμου.