Αρχείο άρθρων

ΕΣΚΑΛΟΠ

2012-06-18 16:30
Είναι γνώστο κυρίως σαν σνίτσελ. Λεπτές φέτες κρέατος κυρίως βοδινού.

ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΑ

2012-06-18 16:28
Η επάλειψη του φαγητού με ενα διαφανές υλικό το οπίο μπορεί να είναι, χτυπημένο αυγό, βούτυρο, διαλυμένη ζελατίνη κ.α. Το γλασάρισμα μπορεί να γίνει πρίν ή μετά το μαγείρεμα.

ΓΟΥΣΤΕΡ - ΣΩΣ

2012-06-18 16:27
Πικάντη σάλτσα αγγλικής προέλευσης, η οποία κυκλοφορεί στο εμπόριο.

ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

2012-06-18 16:25
Σάλτσα, η οποία γίνετε απο ένα μίγμα ξύδι, λάδι και αλάτι.

ΑΧΝΙΣΜΑ

2012-06-18 16:24
Μαγείρεμα στον ατμό.Τοποθετούμε το φαγητό που θέλουμε στο σιρμάτινο καλαθάκι το οποίο τοποθετούμε λίγο πιο πάνω απο νερό που βράζει.

ΑΣΠΙΚ

2012-06-18 16:22
Κρύα παρασκευάσμετα με ζελέ, τα οπία γίνονται σε διάφορες φόρμες.

Σαλάτα με κίτρινη κολοκύθα, πανσέτα και γραβιέρα

2012-06-18 16:08
  ΥΛΙΚΑ   2 τεμ πιπεριές φλωρίνης 600 gr κίτρινη κολοκύθα 1 ματσάκι κρεμμύδι φρέσκο 100 gr γραβιέρα σε flakes 20 τεμ φύλλα μέντας 150 gr ελαιόλαδο 50 gr χυμός λεμόνι 800 gr πανσέτα χωρίς οστά άκοπη 1 τεμ λαδόκολλα 1 τεμ lemon grass ¼...

Χοιρινό στη λαδόκολλα

2012-06-18 16:05
  ΥΛΙΚΑ   1,5 κιλό χοιρινή σπάλα σε μεγάλα κυβάκια 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες 200 γρ. πικάντικη γραβιέρα 200 γρμ. κασέρι ώριμο 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κ.γ. ρίγανη 1 μεγάλη ντομάτα σε φέτες 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 6 κ.σ....

Πανσέτα μαρινάτη με σπιτική μουστάρδα και σπιτική ΒΒQ σως

2012-06-18 16:00
Υλικά   1500 γρ. πανσέτα  1 φλ. ελαιόλαδο 1 πιπεριά πράσινη 1 κ. σούπας αλάτι 1 κρεμμύδι λίγο φρέσκο θυμάρι λόγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη μουστάρδα: 500 γρ. βερύκοκα 1 φλ. ζάχαρη ½ φλ. ξύδι 3 κ. σούπας σκόνη μουστάρδας 2 σκελίδες σκόρδο λίγο αλάτι Για...

Κεμπάπ με σπιτικές πίτες

2012-06-18 15:27
ΥΛΙΚΑ   500γρ αρνίσιο κιμά 500γρ μοσχαρίσιο κιμά 2 κρεμμύδια 2κ.σ. μίγμα μπαχαρικών 1κ.γ. αλάτι Για τις πίτες 500γρ αλεύρι σκληρό 2κ.σ. ελαιόλαδο 1κ.σ. αλάτι Λίγο χλιαρό νερό ΑΡΙΑΝΗ 250γρ γιαούρτι με πέτσα 500ml κρύο νερό 1 πρέζα...
Προϊόντα: 61 - 70 από 72
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδα Webnode